Akujelpin arvot.

Akujelppi on vuonna 2018 perustettu toiminimipohjainen metsäpalveluita tarjoava Kouvolalainen yritys. Toimintamme on erikoistunut asutusten läheisyyteen sijoittuneiden puiden kaatoon. Toteutamme niin pienet, helpot, isot kuin vaikeatkin puunkaadot vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Kuluneen taipaleen aikana olemme käyneet jo yli 800. asiakaskohteessa, joissa esimerkiksi pelkkiä kiipeilykaatoja on suoritettu yli 700 kappaletta. 

Meillä Akujelpissä on asianmukaiset vakuutukset aina voimassa ja työkalut ajan hermoilla. Pihapuiden latvojen, oksien ja pätkittyjen pöllien alaslaskut onnistuvat ongelmatapauksissa lähirakennuksia vaurioittamatta. Voit tilata puillesi joko pelkän kaatopalvelun ja hoitaa loput työt itse hyötyliikunnan periaatteita kunnioittaen tai vaihtoehtoisesti valjastaa Akujelpin rehkimään savotan kaadosta pilkkeisiin vaikka menetelmällä: "pölli, kirves ja Aku"! Suurimmatkaan pöllit eivät ole este, sillä varastostamme löytyy polttomoottorikäyttöiset hydraulihalkomakoneet. Näitä koneita voi myös vuokrata itselleen edulliseen päivähintaan. 

Kaikki työsuoritukset toteutetaan asiakkaan toiveita kunnioittaen periaatteella "asiakas on aina oikeassa". Pihapuiden kaadon yhteydessä syntyneiden oksajätteiden poiskuljetukset onnistuvat myös, mikäli asiakas ei niitä itse halua tunkiolle kärrätä. Mikäli puiden kaadon tilaajalla tai tontin omistajalla ei ole kaadetuille puille käyttöä, niin Akujelppi hoitaa kyllä puujätteen poiskuljetuksen ilomielin.

Akujelppi toteuttaa myös myrskytuhojen raivausta, sekä niin vanhojen, kuin uusienkin tonttien raivausta. Mikäli uusi tai vanha omakotitalon tontti vaatii puiden parturointia, niin me Akujelpissä riennämme apuun! 

Suorakaadot

Meillä Akujelpissä puunkaadot pyritään aina ensisijaisesti suorittamaan perinteisillä suorakaadoilla, kiiloja, tunkkia tai taljaa apuna käyttäen. Tämä on ehdottomasti nopein ja edullisin toimintamuoto asiakkaan kannalta.                              

Sahauspalvelu

Puunkaatojen jälkeen sahaamme mielellämme puut haluttuun pituuteen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työt sujuvat nopeasti sopivien sahojen ja veitsenterävien ketjujen ansiosta, eikä turhia "tupakkitaukoja" pidetä. 

Kiipeilykaadot

Mikäli suorakaadot eivät jostain syystä onnistu, niin eipä huolta. Akujelpin "apina" kyllä keikkuu yläilmoissa oikein mieluusti yli 700 kiipeilykaadon kokemuksella.                    

Siivous ja halkomispalvelut

Siivoamme myös sotkumme asiakkaan niin halutessa. Mikäli oksien roudaus ei ns. napostele, niin viemme ne ilomielin mukanamme. Tarvittaessa ajamme ihan kaiken puuaineksen pois, mikäli sille ei asiakkaalla käyttöä ole.

Akujelpin touhut ja toteutukset:

-- pihapuun kaato 

- ongelmapuun kaato 

- myrskytuhojen raivaus

- halkomispalvelut

- tonttiraivaukset

- siivoukset

- kaikki muut metsuripalvelut

- hydraulihalkomakoneiden vuokraus (Timco 22T)

PUUNKAATO SUORAKAADOILLA TAI KIIPEÄMÄLLÄ AKSELILLA: KOUVOLA, VALKEALA, KUUSANKOSKI, ANJALANKOSKI, MYLLYKOSKI, INKEROINEN, VOIKKAA, KORIA, LUUMÄKI, JAALA JA KOKO MUU KOUVOLAN LÄHIALUE. TARVITTAESSA MYÖS SOPIMUKSESTA YMPÄRI SUOMEA.