Löydä meidät

Vastaamme puhelimeen aina kun se on mahdollista. Mikäli kuitenkin olemme totutusti tiukasti kiinni "työn imussa" ja emme kuule soittoasi, niin voit tuikata huolesi meille esim. tekstarilla, whatsapilla tai vaikkapa sähköpostilla. 

Ota reippaasti yhteyttä, niin ihmetellään yhdessä minkälaista palvelua voimme pihallesi ja puillesi järjestää. Samalla sovimme parhaimman toteutustavan ja laskemme puiden kaadoillesi Kouvolan lähialueen kilpailukykyisimmät hinnat!
Jätäthän nimi- ja osoitetietojen lisäksi myös puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi, jotta osaamme olla puolestamme teihin yhteydessä.

Muistathan, että myös Akujelpin suorittamat työt voit laittaa kotitalousvähennyksen piiriin. Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, kuten Akujelpiltä, niin voit vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Tämä pienentää jo ennalta edullista laskuasi merkittävän paljon! Vähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöltä vuodessa.

p.s. Seuraathan meitä somessa, josta löydät runsaasti päivitettyä materiaalia toteutuneista työkohteista. Suorat linkit löydät tietokoneversiosta suoraan sivuston vasemmasta yläreunasta ja mobiililaitteilla valikkoruudun takaa. 

Akujelppi, pihapuun kaatoa 100%:n ammattitaidolla!

Puunkaato, pihapuun kaato, myrskytuhojen raivaus, tonttiraivaus, ongelmapuiden kaato Kouvola, Valkeala, Kuusankoski, Anjalankoski, Inkeroinen, Jaala, Vuolenkoski, Vuohijärvi, Voikkaa, Myllykoski, Ummeljoki, Kannuskoski, Kimola, Luumäki, Kannuskoski, Taavetti, Elimäki, Mäntyharju...